JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Högsta förvaltningsdomstolen söker sommarnotarier

Arbetsuppgifter

Sommarnotarierna deltar i det dagliga arbetet med registrering och beredning av mål. De ges också möjlighet att föredra mål med förslag till avgörande.


Kvalifikationer

Du som söker ska vara svensk medborgare och vid tidpunkten för tjänstgöringens början ha studerat minst sju terminer på juristprogrammet men ännu inte slutfört din utbildning. Det är meriterande att vid tjänstgöringens början ha läst någon fördjupningskurs i förvaltningsprocessrätt, skatterätt, socialförsäkringsrätt, socialrätt eller upphandlingsrätt.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
11 dagar - 3 månader
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-06-11
Tidsbegränsad till: 2018-08-03

Antal platser: 3
Lön: Månadslön


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Arbetsgivarens referensnummer: HFD 2017-603
Ansök här


Kontakt

Mårten Garnau
Administrativ jurist
08-561 676 00

Kristina Ulgemo
Chefsadministratör
08-561 676 00


Övrigt

Du gör din ansökan för denna tjänst i rekryteringssystemet Visma, www.recruit.visma.com. Du loggar in som arbetssökande och skapar ett konto och följer därefter anvisningarna i systemet. Du skriver in dina personuppgifter, din meritförteckning och ditt personliga brev. Besvara alla enkätfrågor som ställs. Märk din ansökan med HFD 2017-603.

Bifoga betygsutdrag från juristprogrammet till din ansökan.

Vänligen notera att din ansökan endast behandlas om den är fullständig och du har besvarat alla enkätfrågor i Visma.

Till bemannings-/rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Högsta förvaltningsdomstolen

Högsta förvaltningsdomstolen är den högsta instansen för de allmänna förvaltningsdomstolarna. Vid Högsta förvaltningsdomstolen arbetar ca 80 personer. Utöver justitieråden finns en kanslichef, beredningschefer, justitiesekreterare samt administrativ personal. Högsta förvaltningsdomstolens lokaler är vackert och centralt belägna i historiska byggnader på Riddarholmen i Stockholm.