JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Förvaltningssamordnare till teknikenheten

Arbetsuppgifter

Som förvaltningssamordnare kommer du att arbeta med att planera förvaltningsåtgärder på anläggningarna och se till att vi alltid har gällande avtal på våra anläggningar. Du kommer även jobba med inläggning och kontroll av dokumentation från de anläggningar som vi bygger. Även tidvis bemanning av vår support-funktion för att få en helhetsbild över hur våra avtal och anläggningar fungerar kommer bli aktuell. Andra arbetsuppgifter kan förekomma då enheten präglas av att alla arbetar mot samma mål och att vi hjälps åt när det behövs. Du kommer också att medverka vid utbildning, service, supportmöten, besiktningar samt stötta enheten i dess kontinuerliga utvecklingsarbete.

Arbetet kommer att ge dig stora möjligheter att utvecklas både som person och i yrkesrollen tillsammans med engagerade kollegor och intressanta arbetsuppgifter.

Arbetet omfattar resor och medverkan vid möten, besiktningar, driftsättningar, support och utbildningar på domstolar över hela landet. Videokonferensteknik och mobilt arbetssätt är en viktig del för att minimera resandet och miljöpåverkan samt ge en ökad möjlighet till flexibilitet mellan arbete och fritid.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk examen, ingenjör eller motsvarande kompetens. Kunskap och erfarenhet av arbete som teknisk konsult eller projektingenjör ser vi som positivt och meriterande. Vi söker dig som är engagerad och har en god social och kommunikativ förmåga, samt passar väl in i gruppen. Det är viktigt att du kan utrycka dig väl i det svenska språket, i både tal och skrift. Du är strukturerad, har ett gott omdöme och initiativförmåga, är van att ta ansvar och har förmågan att se helheten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 1
Lön: Domstolsverket tillämpar individuell lönesättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Arbetsgivarens referensnummer: 2196-2017
Ansök här


Kontakt

Johan Allthin
Enhetschef
0708 - 35 96 68
johan.allthin@dom.se

Anna Kronander (SACO-S)
073-140 38 44

Magnus Danielsson (ST)
036-15 53 63


Övrigt

Placeringsort: Jönköping

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Domstolsverket

Domstolsverket arbetar med administration, utveckling, tekniskt stöd och hanterar lokaler för Sveriges Domstolar. PÅ Domstolsverket arbetar cirka 390 personer och myndigheten är placerad i centrala Jönköping. Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter i en trivsam och utvecklande miljö. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

Att arbeta statligt innebär att skapa samhällsnytta för alla som bor i Sverige och bygga Sveriges relationer med omvärlden. Uppdraget är att på ett tillgängligt, rättssäkert och effektivt sätt utföra den verksamhet och tillämpa de lagar som riksdag och regering beslutat om.

Inom Domstolsverkets teknikenhet får du möjligheten att arbeta tillsammans med en grupp engagerade projektledare, förvaltare och supporttekniker. Arbetet sker i nära samarbete med avdelningens övriga enheter, domstolarna och andra inblandade i bygg- och teknikprojekten.

Domstolarna är enhetens huvudintressenter och arbetet sker i nära samverkan med ansvariga på domstolarna. Teknikområdet (däribland avancerade AV-system, säkerhetsystem i form av inbrott-, passer- och kameraövervakningssystem, telefoni samt kommunikationsnät i form av koppar- och fibernät) som enheten ansvarar för ligger tekniskt sett i framkant internationellt och håller en hög kvalitet och funktionalitet. Våra uppdrag omfattar utveckling, uppgradering och införande av tekniska lösningar både i nya domstolar och mycket gamla kulturhistoriska byggnader. Teknikuppdragen bedrivs till stor del som projekt och installationsentreprenader.

Avdelningen i vilken teknikenheten ingår omfattar förutom teknikenheten även lokalenheten, säkerhetsenheten samt enheten för intern fastighetsservice. Inom kort flyttar vi in i renoverade och moderna lokaler i Jönköping.