JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Domstolshandläggare (halvtid) för arbete främst i tingsrättens reception

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara den som tar emot besökarna till Eksjö tingsrätt.

Nu söker vi en domstolshandläggare som i första hand ska arbeta i tingsrättens reception, ett arbete som även innefattar viss bevakning av tingsrättens allmänna utrymmen och teknikfrågor. Hos oss kommer du få arbeta med sedvanliga receptionsuppgifter samt ta ansvar för tingsrättens telefonväxel. Du kommer också arbeta med mål och ärendehantering samt olika administrativa uppgifter som exempelvis arkivarbete och beställningar av allmänna handlingar.


Kvalifikationer

Du som söker ska ha minst gymnasieutbildning eller annan motsvarande utbildning samt ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet av administrativt arbete. God datorvana är ett krav och ordningsvaktsutbildning är önskvärt. Om du inte har ordningsvaktsförordnande bör du kunna genomgå en sådan utbildning när möjlighet ges. Polisen ställer vissa krav för att bli ordningsvakt. Läs mer om detta på Polisens hemsida (http://polisen.se/Lagar-och-regler/Ordningsvakter/Krav/).

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete där du aktivt bidrar till utvecklingen av verksamheten vid tingsrätten. Vi ställer höga krav på ansvarstagande, noggrannhet, gott omdöme och en utpräglad känsla för service. Du är stresstålig och kan hantera konflikter. Arbete kräver att du både kan arbeta självständigt och i grupp.

Tingsrätten kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tingsrätten eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningen är en tillsvidareanställning på halvtid med sex månaders provanställning.
Omfattning: Deltid
Tillträde enligt överenskommelse

Antal platser: 1
Lön: Sveriges Domstolar tillämpar individuell lönesättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Arbetsgivarens referensnummer: TEK 2017/67

Ansök via epost till:
eksjo.tingsratt@dom.se

Kontakt

Sofie Svensson
Chefsadministratör
0381-384 20

Anette Jellve
ST företrädare
070-300 18 71


Övrigt

Välkommen med din ansökan med cv, betyg, referenser och löneanspråk till adressen: Eksjö tingsrätt, Box 230, 575 23 Eksjö. Vi tar även emot ansökningar via e-post till: eksjo.tingsratt@dom.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Eksjö tingsrätt

Eksjö tingsrätt är en öppen och utvecklingsinriktad arbetsplats med engagerade medarbetare. Vi är idag 20 anställda och tingsrätten har ett mål- och ärendekansli samt en administrativ funktion.